Lärare

Gun Albeman
Gun jobbar som cellopedagog och har piano som bi-instrument. Hon undervisar både traditionellt och enligt Suzukimetoden. Hon är ledare för Kammarorkestern och Lilla Stråket. På fritiden är böcker och utlandsresor två stora intressen. Dessutom utmanar hon gärna sina vänner i sällskapsspel.
KulturSGunAlbeman

Lasse Bertilsson
Lasse undervisar i fiol och viola enligt Suzukimetoden och traditionell undervisningsform. Lasse leder även kulturskolans kammarorkester och folkmusikgruppen ”Feltryck”. Fritiden ägnar han sig gärna åt skidåkning och golf.

KulturSLasseB

Karin Hedlund
Karin är ledare för Bollestråket, spelmanslaget DreamTeam och kulturskolans blockflöjtsensemble. På fritiden ägnar hon sig gärna åt träning, skötsel av sin släktgård och spelmansstämmor.

KulturSKarinHedlund

Elof von Schantz
Elof jobbar som violin- och violapedagog. Han undervisar både traditionellt och med Suzukimetoden. Han är ledare för Bollestråket och Lilla Stråket. På fritiden ägnar han sig mycket åt sin familj. Dessutom tycker han om att fiska.

KulturSElofvonSchantz

Mia Nordholm
Mia undervisar i fiol enligt Suzukimetoden och även traditionell violin. I Bollnäs jobbar hon också som kontrabaslärare och hjälper till i kammarorkestern. Fritiden är hon mycket med familjen. sjunger gärna trestämmigt i husbilen med barnen.

KulturSMiaNordholm
Gunvi Liljeblad
Gunvi är pianolärare och cellolärare i Ovanåkers kommun.
Hon undervisar i Cello enligt Suzukimeoden och även i traditionell undervisningsform samt är en av lärarna som ackompanjerar våra elever. Hon spelar även kyrkorgel.
gunvi